logo_trans_500.png

Velkommen til
Restaurant Gilleleje havn & Krostue

Havnevej 14 | 3250 Gilleleje | Tel. 48 30 30 39 | eMail. Kontakt@gillelejehavn.dk

Book bord online i Restauranten eller Krostuen

  • For selskabs aftaler ring til os på 48 30 30 39

Åbningstider

Krostuen Fra Til
Mandag - Søndag 11:30 Sidste båd i havn




Restaurant Fra Til
Mandag - Søndag
11:30 Sidste båd i havn


Restaurant

Frokost
Serveres mellem 11:30 og 17:00


Sild

Lun stegt Kattegat sild
med timian, sennep og rødløg 88,-

Hjemmemodnet lokal rød kryddersild
med sennep kartoffelsalat, rødløg og kapers 88,-

Hjemmemodnet lokal hvid sild
med smilende æg og æble-karry 88,-

Tre slags lokalfangede og hjemmemodnede sild
Sildeanretning bestående af lun stegt Kattegat sild, hjemmemodnet lokal rød sild og hvid hjemmemodnet sild, tilbehør som ovenstående 178,-

Alle sild er lokalfanget af kutter H.10 Hanne og modnet uden kemi på gammeldags facon


Fisk

Restaurant Gilleleje Havns hjemmelavede fiskefrikadeller
med krydderurte-remoulade 138,-

Sprødstegt rødspættefilet
med hjemmelavet reje-dildsalat 150,-

Tarteletter med et twist
med fyld af jomfruhummer 145,-

Tre pandestegte rødspættefiletter
vendt i rugmel og stegt i klaret smør, hertil Restaurant Gilleleje Havns hjemmelavede remoulade 175,-


Klassikere

Hjemmelavet hønsesalat
med sprødt kyllingeskind og ristet rugbrød 125,-

Restaurant Gilleleje Havns egen æggekage
med agurk, tomat, bacon og hjemmelavet sennep 155,-

Lun chevre
svøbt i skinke med syltede valnødder og skalotteløg samt vores rugbrødschips 135,-

Lunt

Frikadeller
med lun hjemmelavet rødkål og syltet agurk 135,-

Pariserbøf
med hjemmelavet klassisk garniture, serveres rare 155,-


Frokostanretning

Hjemmemodnede lokale Kattegat sild med vores originale karrysalat og smilende æg

Tarteletter med fyld af jomfruhummer

Sprødstegt rødspættefilet med vores egen rustikke remoulade

Hjemmelavet hønsesalat med sprødt kyllingeskind

Frikadeller med hjemmelavet rødkål og syltet agurk

2 slags ost med hjemmelavet chutney og oliven

275,-


Ost

Gammel ost

med fedt, sky og rå løg 82,-

Gorgonzola
med æggeblomme, hakkede rødløg og ristet rugbrød 110,-

Udvalg af oste
med hjemmelavet chutney, oliven og restaurants Gilleleje Havns rugbrødschips 135,-


Dessert

Variation over rabarber
af chefkonditer Torben Bang 99,-

Hjemmelavet rødgrød
med friske bær og vaniljeis 78,-

Restaurant Gilleleje Havns kransekage
Dagens udvalg 35,-

Håndlavet flødeboller
spørg tjeneren efter varianter 30,- pr. stk.

Aften
Serveres fra 17:00 til sidste båd i havn


A la carte

Vores a la carte menu ændres afhængigt af råvarerne fra torvet, fiskene fra havnen og kødet fra slagteren.

Der er hovedvægt af fisk og skaldyr, men der er altid kød på kortet.

Vi glæder os til at se Jer.

Gilleleje Havn

Vi nyder vores nybeplantede gårdhave, og lige så snart solen titter frem, så åbner vi i gårdhaven. Indendøre hygger vi med masser at lækre retter på vores menukort. Som altid hører vi på, hvad fiskehandleren og slagteren kan tilbyde, og vi tager varer ind som sæsonen byder sig.
Vi ønsker jer velkommen og glæder os til at få et par hyggelige timer sammen med jer.


Bord reservation på telefon
48 30 30 39

Krostue

Frokost
Serveres mellem 11:30 og 17:00


Sild

Lun stegt Kattegat sild
med timian, sennep og rødløg 88,-

Hjemmemodnet lokal rød kryddersild
med sennep kartoffelsalat, rødløg og kapers 88,-

Hjemmemodnet lokal hvid sild
med smilende æg og æble-karry salat 88,-

Tre slags lokalfangede og hjemmemodnede sild
Sildeanretning bestående af lun stegt Kattegat sild, hjemmemodnet lokal rød sild og hvid hjemmemodnet sild, tilbehør som ovenstående 175,-

Alle sild er lokalfanget og modnet uden kemi på gammeldags facon


Fisk

Gilleleje Havns hjemmelavede fiskefrikadeller
med remoulade og vores Gilleleje rugbrød 135,-

Sprødstegt rødspættefilet
med hjemmelavet reje-dildsalat, kaviar og på vores Gilleleje rugbrød 150,-

Tarteletter med et twist

Fyld af lokalfanget jomfruhummer og asparges 145,-

Tre pandestegte rødspættefiletter
vendt i rugmel og stegt i klaret smør, hertil Restaurant Gilleleje Havns hjemmelavede remoulade 175,-


Klassikere

Hjemmelavet hønsesalat
med sprødt kyllingeskind og på vores smørristet rugbrød 125,-

Restaurant Gilleleje Havns egen æggekage
med agurk, tomat, bacon og hjemmelavet sennep 155,-

Lun Chevre

Svøbt i skinke med syltede valnødder og skalotteløg samt vores rugbrødschips 135,-


Restaurant Gilleleje Havns burgere

Byens barskeste burger
200 g. dansk oksekød med husets originale burger creme, sprød bacon, tomat, syltede rødløg, cheddar og sprøde løgringe. Hertil hjemmelavede pommes frites 175,-

Den virkelige seriøse burger
200 g. dansk oksekød med bløde løg, spejlæg, syltede agurker, BBQ sauce, ostesauce, sprøde løgringe. Hertil hjemmelavede fritter og Restaurant Gilleleje Havns egen hvidløgsmayonnaise 175,-

Veggieburger
med hjemmelavet falaffel, guacemole, rødløg, tomat, restaurant Gilleleje Havns egen hvidløgsmayonnaise -hertil hjemmelavede fritter 155,-

Den virkelig lokale torskeburger
lokalfanget torsk i orlydej med hjemmelavet kimchi med Restaurant Gilleleje Havns egen sesam -og chilimayonnaise. Hertil hjemmelavede fritter 175,-

Lunt

Frikadeller
med lun hjemmelavet rødkål og syltet agurk 135,-

Pariserbøf
serveres med klassisk hjemmelavet garniture, serveres rare 155,-


Frokostanretning

Lokal fanget Kattegat sild med vores Gilleleje havns karrysalat og smilende æg

Tarteletter med fyld af lokal fanget jomfruhummer og asparges

lokal fanget sprød rødspættefilet med vores egen rustikke remoulade

Hjemmelavet hønsesalat med sprødt kyllingeskind og ristet rugbrød

Frikadeller med lun hjemmelavet rødkål og syltet agurk

2 slags ost med oliven og hjemmelavet chutney

265,-


Ost

Udvalg af oste
med hjemmelavet chutney, oliven og restaurant Gilleleje Havns rugbrødschips 135,-

Gammel ost
med fedt, sky og rå løg 82,-

Gorgonzola
med æggeblomme, hakkede rødløg og ristet rugbrød 110,-


Dessert

Variation over rabarber
af chefkonditor Torben Bang 99,-

Restaurant Gilleleje Havns kransekage
-dagens udvalg 35,-

Udvalg af oste
med hjemmelavet chutney, oliven og restaurant Gilleleje Havns rugbrødschips 135,-

Gammel ost
med fedt, sky og rå løg 82,-

Gorgonzola
med æggeblomme, hakkede rødløg og ristet rugbrød 110,-



stemning008_990x456.jpg

Aften i Krostuen


Forretter


Vores rugbrødschips
Med avocadosalsa 75,-


Vores rugbrødschips

Med rød bønnehummus 65,-


"Rejecigar"
med thailandsk frisk agurkesalat, ristede peanuts, tangperler og grillet lime 145,-


Gilleleje Havns rejecocktail
håndpillede svenske rejer, sprød salat og hjemmelavet chili-mayonnaise 145,-


Hot 'n' spicy fiskesuppe

friskfanget fisk, jomfruhummer, muslinger, citrongræs. galangarod, limeblade og koriander 155,-


Lun chevre

svøbt i skinke, hertil syltede valnødder og skalotteløg samt vores rugbrødschips 135,-


Tarteletter med et twist

Fyld af lokal fanget jomfruhummer og asparges 145,-

Hovedretter

Hot n´spicy fiskesuppe

med friskfanget fisk, jomfruhummer, muslinger, citrongræs, galangarod, limeblade og koriander 238,-


Moules frites
dampede linemuslinger med hvidløg og urter, hertil hjemmelavede pommes frites og vores hvidløgsmayonnaise 175,-


Fish 'n'chips
friskfanget torsk friteret i orlydej, hjemmelavede fritter, krydderurteeddike og ærtemayonnaise 175,-


Indbagt pigvar
I butterdej sat på sæsonens grønt. Hertil cremet jomfruhummer sauce 245,-


300 GR. Grillet fritgående Ribeye fra Kødsnedkeren
med pommes frites og grillet tomat. Hertil hjemmepisket sauce bearnaise 350
,-


Gilleleje Havns Sparreribs

med barbecue marineret kamben, hjemmelavet coleslaw, pommes frites og hvidløgs mayonnaise 198,-


Restaurant Gilleleje Havns burgere

Byens barskeste burger
200 g. dansk oksekød med husets originale burger creme, sprød bacon, tomat, syltede rødløg, cheddar og sprøde løgringe. Hertil hjemmelavede pommes frites 160,-

Den virkelig seriøse burger
200 g. dansk oksekød med bløde løg, spejlæg, syltede agurker, BBQ sauce, ostesauce, sprøde løgringe. Hertil hjemmelavede fritter og Restaurant Gilleleje Havns egen hvidløgsmayonnaise 175,-

Veggieburger
med hjemmelavet falaffel, guacemole, rødløg, tomat, restaurant Gilleleje Havns egen hvidløgsmayonnaise -hertil hjemmelavede fritter 145,-

Den virkelig lokale torskeburger
lokalfanget torsk i orlydej med hjemmelavet kimchi med Restaurant Gilleleje Havns egen sesam -og chilimayonnaise. Hertil hjemmelavede fritter 175,-

Oste

Udvalg af oste
med hjemmelavet chutney, oliven og restaurant Gilleleje Havns rugbrødschips 135,-

Gammel ost
med fedt, sky og rå løg 82,-

Gorgonzola
med æggeblomme, hakkede rødløg og ristet rugbrød 110,-


Desserter

Variation over rabarber
af chefkonditor Torben Bang 99,-

Restaurant Gilleleje Havns kransekage
-dagens udvalg 35,-

Bord reservation på telefon
48 30 30 39

Gårdhave

Det gamle Missionshotels sydvendte gårdhave eksisterer også den dag i dag, dog i en mindre udgave, hvor der er lagt vægt på hyggen.

Gårdhaven er uundværlig på de varme, lyse sommeraftener, hvor placeringen gør, at mange af vores gæster nyder en dejlig aften i læ og med stemningsskabende petroleumslamper på bordene.

Selskabslokale

Vores dejlige selskabslokale kan skabe rammerne om en hver god fest. Der er direkte adgang ud til vores gårdhave, hvor man kan nyde en kølig drink og den danske sommer.


gillelejehavn12.jpg

Ring og aftal et møde på telefon 48 30 30 39.

Så skræddersyr vi Jeres arrangement efter Jeres ønske.

Take Away

Kære gæster

På Restaurant Gilleleje Havn har vi lige nu tre udlærte kokke og tre kokkeelever. Vi er stolte af vores elever, og over at vi fortsat kan levere nyudklækkede kokke, så branchen kan bestå. Elevernes uddannelse i mesterlære tager fire år, og på den tid skal de igennem en lang række forskellige retter.

Vores take-away vil derfor fremover bestå af retter direkte fra Kokkebogen. Hver uge præsenterer vi en ny ret fra pensum - helt klassisk.

Glæd jer til de næste måneder hvor I kan smage på:


UGE 36 Kalv i frikassé

UGE 37 Bœuf à la mode

UGE 38 Kylling saute marengo

UGE 39 Æbleflæsk

UGE 40 Bankekød

UGE 41 Osso Buco

UGE 42 Svinekoteletter piqué

UGE 43 Kylling Edward VII

UGE 44 Oksebryst med pebersauce

UGE 45 Kalvelever provencale

UGE 46 Svineskank

UGE 47 Coq au vin

UGE 48 Ungarsk gullash

UGE 49 Bœuf sauté stroganoff

UGE 50 Kåldolmer

UGE 51 Oksehaleragoût

UGE 52 Skipper Labskovs

Like os

Kontroller os

Find smiley Restauranter

Bedøm os

foursquare.png
Vindenergi 100%